Back to play. Back to work.

Τι κάνεις, όταν μια παγκόσμια κρίση σου κτυπά την πόρτα και διαταράσσει την επαγγελματική σου καθημερινότητα;
Όταν η κρίση στον τομέα της υγείας επιδρά αλυσιδωτά στον τομέα της οικονομίας;

Ότι εφάρμοζες μέχρι σήμερα, εσωτερικές πολιτικές, μεθόδους πώλησης, προωθητικές ενέργειες, ότι έχεις δηλαδή κτίσει μέχρι σήμερα, αναιρέθηκαν σε μικρό χρονικό διάστημα, από γεγονότα που δεν ορίζεις εσύ. Η πανδημία COVID-19, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει επηρεάσει και διαταράξει την οικονομική ισορροπία ανά το παγκόσμιο, καθώς πολλές επιχειρήσεις είτε αναγκάστηκαν είτε επέλεξαν να κλείσουν. Όπως μετά από κάθε οικονομική και πολιτιστική κρίση, ο χάρτης της επικοινωνίας και το προφίλ του καταναλωτή αναδιαμορφώνονται.

“It’s going to get worse before it gets better.”
Άλλα θα γίνει καλύτερα με όπλα την αισιοδοξία και την ψυχραιμία. Με υπολογισμένες στοχευμένες κινήσεις, έξω από τα στερεότυπα,  που όχι μόνο θα καθιστούν την επιχείρησή σας βιώσιμη αλλά θα της δώσουν νέα στρατηγικά πλεονεκτήματα. Κρατήστε τους πελάτες σας ενήμερους και κοντά σας. Φροντίστε, η επικοινωνία και το χτίσιμο σχέσεων, να είναι ο θεμέλιος λίθος σε κάθε σας κίνηση. Χρησιμοποιήστε τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης σαν πρόσβαση επικοινωνίας και ενημέρωσης των πελατών σας, έτσι ώστε με την πρώτη επιστροφή στην καθημερινότητα να αναζητήσουν πρώτα εσάς. Απευθυνθείτε στον καταναλωτή στην δική του γλώσσα, μέσα από τα δίκτυα επικοινωνίας που χρησιμοποιεί, μεταδίδοντας την δεκτικότητα σας για διάλογο. Βεβαιωθείτε ότι μπορούν να σας βρουν εύκολα μέσα από τις μηχανές αναζήτησης και ότι η διαδικτυακή παρουσία σας είναι αντιπροσωπευτική του Brand σας.

Διαφοροποιηθείτε και ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας, κάνοντας το Brand και τις υπηρεσίες σας πιο εμφανή στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς ο χρόνος που αφιερώνουν οι καταναλωτές στις ηλεκτρονικές συσκευές είναι πολύ περισσότερος. Είναι, πολύ απλά, τα εργαλεία σας για να κτίσετε τις πολυπόθητες πιο δυνατές σχέσεις αλλά και να επεκτείνετε το πελατολόγιο σας.

Φροντίστε να είστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα με ειλικρινείς και ισχυρές προτάσεις.

@PaperDrops Visual Communication